Støtteophold

Der bor mellem 4 og 7 børn i hvert hus, og børnene bor så vidt muligt i det samme værelse, når de er i på Nordstjernen. Værelserne er indrettet med en seng, der passer til barnets behov, bord, stol, og klædeskab, og børnene har adgang til fælles køkken, stue og to fælles badeværelser. Stuerne er indrettet med afsæt i børnegruppens behov, og der er TV i alle stuer. 

Luk alle
Åben alle

Nordstjernen ønsker at skabe fleksible løsninger, og det betyder, at vi tilbyder fire forskellige muligheder for støtteophold, som tilgodeser forskellige behov. På den måde skaber vi balance i støtteophold mellem hverdag og weekend, hvilket er med til at sikre en stabil drift. Der kan vælges i mellem 4 følgende støtteophold. 

 • 91 døgn:

  Støtteophold hver fjerde weekend og 1 ugentlig hverdag (f.eks. hver mandag).

 • 130 døgn:

  Støtteophold hver anden weekend og en ugentlig hverdag (der er et tillæg på 30% af taksten på grund af overvægt af weekenddøgn).
 • 143 døgn

  Støtteophold hver fjerde weekend og to ugentlige hverdage (f.eks. hver mandag og tirsdag).

 • 182 døgn:

  Støtteophold hver anden weekend og to ugentlige hverdage (f.eks. hver mandag og tirsdag).

Aflyste døgn erstattes ikke.

Nordstjernen trækker de planlagte døgn ud ifm. vinter-, påske-, efterårs- og juleferien, samt fire uger i sommerferien. Det giver en pulje med feriedøgn, som den enkelte familie kan disponere over. Puljen med feriedøgn svarer til ca. 15% af den årlige bevilling.

I november sender vi et brev til alle forældre om, at der er mulighed for at indgive ønsker til feriedøgn i vinterferien, påskeferien og sommerferien. I juni sender vi ligeledes et brev om, at der er mulighed for at indgive ønsker til feriedøgn i efterårsferien og juleferien.

Ønskes der ikke ind på feriedøgn, opretholdes de oprindelige døgn i ferieperioderne.